Search

Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με τις  Σχολικές Συμβούλους,  το Δ/ντή, τον  Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καστοριάς και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς διοργανώνουν το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 και ώρα 08:45-14:30 στους χώρους του ΤΕΙ Καστοριάς με θέμα.:

Περισσότερα: ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΤΟ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΚΑΙ  Η  Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΤΟ  ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΜΑΣ

 


Τις εγκαταστάσεις  του  πτηνοτροφείου  της περιοχής  επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 16-5-2016 τα  παιδιά  του Νηπιαγωγείου  και  της Α΄Τάξης  του  Δημοτικού Σχολείου. Εκεί  ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο  κ. Χαρ.  Νατσούλη  και  ενημερώθηκαν για  όλα  τα στάδια  λειτουργίας της  πτηνοτροφικής μονάδας, από το μεγάλωμα των κοτόπουλων  μέχρι τη συλλογή  και  τη συσκευασία  των  αυγών.

Με τη λήξη της  πολύ  κατατοπιστικής και ενημερωτικής εκπαιδευτικής επίσκεψης μικροί και μεγάλοι συσκεύασαν για το σπίτι τα αυγά τους, ως προσφορά της επιχείρησης.

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο ευχαριστεί τον υπεύθυνο για τον χρόνο που διέθεσε για  την ενημέρωση μας.

Περισσότερα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Την Παρασκευή 8-4-2016 παραδόθηκαν στην Π.Ε. Καστοριάς τα τρόφιμα και ο ρουχισμός που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο για την κάλυψη των αναγκών των προσφύγων.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΤΟ  ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΣΑΣ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ :



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Δημοτική  Βιβλιοθήκη  Άργους Ορεστικού  στο "δρόμο"  για τη φιλαναγνωσία.

 

Την  Παρασκευή 8-4-2016, για  2η  φορά, επισκέφθηκε τα σχολεία μας ( Δημοτικό-Νηπιαγωγείο) δανείζοντας βιβλία στα παιδιά, τα οποία ανταποκρίθηκαν επιστρέφοντας τα προηγούμενα και δανείστηκαν εκ νέου.

Additional information