Search

Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ

 

Η  συγγραφέας  παιδικών  βιβλίων  κ. Αγγελική  Βαρελλά  στο  Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο


 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Άργους Ορεστικού έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη  συγγραφέα παιδικών βιβλίων Α. Βαρελλά.  Τα παιδιά συζήτησαν μαζί της,  διατύπωσαν τα ερωτήματά τους, τις απόψεις τους  και εκφράστηκαν προσωπικά αλλά και μέσα από τα έργα της.

Παρακάτω περισσότερα από την εκδήλωση

Περισσότερα: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ   ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟΝ  ΑΗΣ  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΚΟΖΑΝΗ

Την   Δευτέρα  8-2-2016  οι  μαθητές  των Τάξεων  Ε΄- ΣΤ΄  επισκέφθηκαν  την  Ατμοηλεκτρική Μονάδα  παραγωγής  Ηλεκτρικής  Ενέργειας του   ΑΗΣ  Αγ.  Δημητρίου   στην Κοζάνη. Από τους υπεύθυνους ξεναγήθηκαν στους  χώρους  του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του καθώς και για τη διαδικασία που  ακολουθείται  για την παραγωγή  της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Φωτογραφίες της  επίσκεψης

Περισσότερα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το Δεντρόσπιτο

Στολίζοντας  το  δεντρόσπιτο

 

Την Πέμπτη  10-12-2015 οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στόλισαν το δεντρόσπιτο, που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο, με τις θερμές ευχές τους για  Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά. Μέσα από τις καρτούλες που ετοίμασαν έστειλαν τα μηνύματά τους για αγάπη, ειρήνη, φιλία, ευτυχία......

Η γειτονιά μας υποδέχτηκε με ζεστασιά και μικροί και μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε τα σπιτικά γλυκίσματα που πρόσφεραν  η κ. Ευδοκία και η κ. Αλέκα.

 

Φωτογραφίες

Περισσότερα: Το Δεντρόσπιτο

ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΙ  ΤΑΞΕΙΣ  Ε΄ΚΑΙ  ΣΤ΄ ΣΤΟ  Κ.Π.Ε.   ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Οι μαθητές των Τάξεων  Ε΄και ΣΤ΄ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  του  ΚΠΕ Καστοριάς : Μικρή γλυκιά ζωή. Προσέγγιση  του μικρόκοσμου  των  γλυκών  νερών.

Περισσότερα για  το πρόγραμμα διαβάστε στον σύνδεσμο:

http://kpe-kastor.kas.sch.gr/programs/microscopes_stereoscopes_stadia.htm

Φωτογραφίες  της  δράσης

 

Περισσότερα: ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕς

 

Η  ΣΥΜΒΟΛΗ  ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συγκινητική  ήταν  η ανταπόκριση  της  κοινωνίας  στο  κάλεσμα του  Δημοτικού Σχολείου  και του Νηπιαγωγείου, προκειμένου να συγκεντρωθούν  είδη  ένδυσης, ώστε να συμβάλλουμε , όσο μπορούμε  στα  μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν τον τόπο τους εξαιτίας των πολεμικών συγκρούσεων.

Στις  26 - 11- 2015  με την βοήθεια του Δήμου  και της Γενικής Ταχυδρομικής στάλθηκαν στην Περιφέρεια  της Χίου - Τμήμα  Πολιτικής Προστασίας.

Φωτογραφίες από ένα μικρό τμήμα των ειδών που συγκεντρώθηκαν

Περισσότερα: ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕς

Additional information